Pet razloga zbog kojih biste trebali rezervirati naše 8-dnevno Deluxe krstarenje

Pet razloga zbog kojih biste trebali rezervirati naše 8-dnevno Deluxe krstarenje

Ovo krstarenje nudi vam savršen uvod u jedan od najljepših dijelova Hrvatske Južni Jadran.

Brojni povijesni gradovi smješteni su upravo na ovom dijelu zapanjujuće jadranske obale, u regiji Dalmacija.

 

Započnite i završite svoju hrvatsku avanturu u srednjovjekovnom Dubrovniku, a između toga posjetite tri otoka, prošećite prekrasnom Makarskom rivijerom i otkrijte Split – monumentalne Dioklecijanove palače. Itinerar ovog Deluxe krstarenja zapanjit će vas bezbrojnim prirodnim i povijesnim atrakcijama. Ako još uvijek niste sigurni želite li rezervirati ovo krstarenje, nastavite čitati i možda se predomislite. 
 

Razlog br.1 Posjetite prekrasne stare gradove pod zaštitom UNESCO-a
 
Poznata je činjenica da Hrvatska obiluje povijesnim i kulturnim bogatstvima. Na ovom luksuznom krstarenju posjetit ćete tri stara grada koja se nalaze pod zaštitom UNESCO-a. Očaravajuće stare jezgre gradova Splita i Dubrovnika, kao i ona na otoku Korčuli, ostavit će vas bez daha svojom ljepotom i poviješću. 
 
Razlog br. 2. Plivajte u kristalno čistom moru
 
Nema ništa bolje od osvježavajućeg kupanja tijekom vrućeg ljetnog dana! Pa, postoji nešto bolje ... osvježavajuće kupanje u kristalno čistom more. Uz brojne pauze za kupanje i posjete skrivenim uvalama, na ovom krstarenju posjetit ćete neke od onih slavnih hrvatskih rajskih plaža. 
 
Razlog broj 3. Stvorite nova prijateljstva
 
Osim razgledavanja i kupanja, na krstarenju možete pročitati dugo odgađanu knjigu, diviti se očaravajućim panoramskim pogledima ili se družiti s novim i zanimljivim ljudima. Vaši suputnici vjerojatno imaju slične strasti i interese kao i vi, pa možda stvoriti neka nova trajna prijateljstva. 
 
Razlog br.4 Posjetite prelijepi nacionalni park
 
Nacionalni park Mljet pokriva veći dio otoka Mljeta i dom je čak dva slana jezera, Veliko Jezero i Malo Jezero. Preporučujemo kupanje u istima čija je temperatura uvijek oko 2 ° C iznad temperature mora. Također, možete istražiti nevjerojatan krajolik otoka Mljeta laganim hodom ili na biciklu. 
 
Razlog br.5. Degustirajte izvrsnu dalmatinsku kuhinju
 
Ako ste ljubitelj dobre hrane i volite degustirati tradicionalnu kuhinju gdje god putujete, Hrvatska vas neće razočarati. Na svakoj destinaciji imat ćete priliku za večeru, pa preporučujemo da isprobate domaća jela u lokalnim restoranima. Za one koji traže nešto otmjenije restorane, preporučujemo posjet brojnim restoranima svjetske klase u Dubrovniku i Splitu te na otoku Hvaru.