Top 10 razloga zašto otići na krstarenje

Top 10 razloga zašto otići na krstarenje

Oni koji nisu baš ljubitelji krstarenja vjerojatno se boje morske bolesti ili osjećaja klaustrofobije na brodu.

S druge strane, ljudi koji se vraćaju s krstarenja ne mogu prestati pričati o svojim nevjerojatnim iskustvima. Ukoliko ne pripadate niti jednoj od navedenih skupina i ako razmišljate o svom prvom krstarenju, donosimo vam listu razloga zašto uvesti krstarenja na svoju listu želja.

VIEW GALLERY
 

 1. Krstarite zbog VRIJEDNOSTI – za poprilično razumnu cijenu dobit ćete dobiti smještaj, zabavu, večeru i još mnogo toga – nije li to odlična vrijednost za vaš novac? 😊

2. Krstarite zbog RAZNOLIKOSTI – od nevjerojatnih itinerara, različitih luka, širokog raspona aktivnosti na brodu i izvan njega nema šanse da nećete naći makar jedno krstarenje koje će odgovarati vašim potrebama. 

3. Krstarite zbog JEDNOSTAVNOSTI - od planiranja do putovanja, s krstarenjem sve je vrlo jednostavno. Jednom kada se ukrcate, gotovo svi troškovi su već plaćeni. Osim toga, kada idete na krstarenje morate se raspakirati samo jednom. samo jednom raspakirajte. To mi zovemo bezbrižno putovanje! 

4. Krstarite zbog UDOBNOSTI – bez obzira na vaš budžet, za vrijeme krstarenja osjećati ćete se kraljevski. Od luksuznih soba, spa i wellnessa, nevjerojatne kuhinje i očaravajućeg pogleda s palube, krstarenja nude doživljaj konformizma na posve novom nivou. 

5. Krstarite zbog UKUSNIH JELA – od tradicionalnih do avantgardnih… krstarenja nude raznovrsna gurmanska jela koja se poslužuju u nevjerojatnim svečanim prostorijama i malim intimnim restoranima.

6. Krstarite jer želite VIŠE – što kažete na to da zaspete na jednom odredištu i probuditi se u drugom? Zvuči dobro? Pa to i je bit krstarenja. Svaka luka i svako odredište potpuno su novo iskustvo. To je kao odlazak na višestruki odmor u isto vrijeme. Savršeno!

7. Krstarite zbog NOVIH POZNANSTAVA – krstarenje je idealna prilika za upoznavanje novih ljudi. Možda ćete ovdje upoznati svoje nove najbolje prijatelje, tko zna!

8. Krstarite zbog OBITELJSKOG DRUŽENJA – krstarenja su odličan izbor za obitelji jer nude razne programe prilagođene onima od 6 godina i onima od 60 godina.

9. Krstarite zbog MOGUĆNOSTI IZBORA –  sunčajte se na palubi ili popijte osvježavajuće piće u baru ili odaberite nešto aktivniji odmor? Što god želite možete to i dobiti. Vaše krstarenje, vaš izbor!

10. Krstarite zbog FLEKSIBILNOSTI – osim odabira prave vrste itinerera, krstarenja su također vrlo fleksibilna kada je riječ o trajanju istih. Želite brzi vikend odmor, 7-dnevno opuštajuće krstarenje ili mjesec dana nezaboravne avanture; ne brinite odmor na krstarenju možete u potpunosti prilagoditi sebi. 

I na kraju, i što je najvažnije, krstarite zbog sebe! Doživite nova iskustva, upoznajte nove ljude, saznajte više o kulturi koju posjećujete, proširite svoje vidike i živite ispunjen život prepun nevjerojatnih uspomena.