Kratak bijeg iz ''stvarnog svijeta''

Kratak bijeg iz ''stvarnog svijeta''

Maštanje o savršenom odmoru krstarenjem Jadranskom obalom

U posljednje vrijeme svijet u kojem živimo nije najsretnije mjesto. Brexit, klimatske promjene, nejednakosti diljem svijeta i sada najnovija globalna pandemija uzrokovana koronavirusom...u ovim uvjeti mnogi od nas osjećaju se preplavljen emocijama.

 

Upravo zbog toga, odlučili smo vas oraspoložiti s nečim pozitvnim.

Možda trenutačno ne možete otići na planirano putovanje, ali svakako možete čitati o njemu i mentalno uroniti u očaravajuće hrvatske krajolike i destinacije iz snova. Odlazak na krstarenje savršen je način da se oslobodite cjelogodišnjeg stresa i istinski se odmaknete od svega. Naši itinerari temelje se na dugogodišnjem slušanja naših kupaca i razumijevanja njihovih potreba, pa budite sigurni da ćete, jednom kad otplovimo, proživjeti jedinstveno i nezaboravno putovanje jadranskom obalom.
 
Odlazak u prirodu i bijeg od gradske vreve i stresa ima moć iscijeliti naše tijelo i naš um te nas podsjetiti na brigu o vlastitom zdravlju i sreći. Naše 7-dnevno krstarenje u Jadranom jedan je od najboljih načina da istinski pobjegnete od svega i prepustite se sadašnjem trenutku. Plivat ćete i roniti u mirnim uvalama, ploviti pokraj razvedene obale jedinstvenih otoka, večerati na palubi, gledati zalaske sunca i buditi se uz izlaske sunca.
Osim što uživate u zadivljujućim krajolicima, naučit ćete brojne stvari o nevjerojatnim kulturnim i povijesnim bogatstvima Hrvatske. Od rimskih ruševina, gradova opasanih zidinama i brojnih spomenika do crkava, tvrđava i mjesta koji se nalaze na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine. Šetanje prekrasnim rivama, posjet lokalnim restoranima, glazba uživo, plivanje, ronjenje, upoznavanje novih ljudi...ovo zaista zvuči kao savršeni odmor. 
 
Na kraju tjedna, naši gosti silaze s broda osjećajući se obnovljeno, preplanulo i opušteno. Ovo je najbolja nagrada u našem poslu –  kada vidimo sretna, nasmijana lica kako odlaze kući svojim najmilijima prepuni sjajnih uspomena i pozitivne energije. 
Ovom prilikom svim našim čitateljima i našim budućim gostima želimo da im nadolazeći dane prođu u miru, sreći u okruženju svojih bližnjih.  
 
Čuvajte se i ostanite nam zdravi!